1


NO SERIA FANTÀSTIC TENIR UNA FEINA EN LA QUE GAUDISSIS TANT QUE NO POGUESSIS CREURE QUE ET PAGARAN PER FER-LA?

Convertir-se en Professional del Busseig SSI és possible! Pots fer carrera fent el que et diverteix mentres reps la compensació econòmica que et mereixes.

PER QUÈ SSI?

Flexibilitat – Els estàndars de formació de SSI I el sistema total d’ensenyament són la combinació perfecta per l’estructura i la flexibilitat. Et formem perquè siguis un professional del submarinisme, capaç de jutjar els reptes de la teva zona de busseig i les necessitats dels teus alumnes.

Qualitat – La carrera del professional del busseig de SSI t’ensenyarà a guiar immersions, et donarà les eines per formar submarinistes de manera segura i confortable i farà de tu un actiu valuós per a qualsevol Centre d’immersió o Resort.

Reconeixament – Els professionals del busseig SSI són respectats a tot el món gràcies a la seva reputació per crear submarinistes. El fet que la formació en negocis sigui part de l’entrenament dels professionals del món submarí,  afegeix una gran part de reconeixement als seus coneixements.

A més, SSI ostenta l’apreciada certificació ISO a nivell mundial. Amb prop de 30 centres de serveis SSI a tot el món, 2500 centres de busseig i resorts de busseig autoritzats en  més de 110 països i materials de formació traduits i impresos en més de 25 idomes, hi ha tot un món d’oportunitats esperan-te amb SSI.


Vols ser professional de l’ensenyament del busseig recreatiu ?

Què necessito per ser professional d’ensenyança de busseig recreatiu?

Començar la teva carrera professional de l’ensenyament de busseig recreatiu.

Comença la teva carrera des del principi. El programa Open Water Diver (o els seus equivalents d’altres agències) t’inicien en el fantàstic món submarí. Acumula experiència i immersions i continua la teva formació.

El programa de MASTER DIVER SSI (o el seu equivalent d’altres agències) et reconeix com el nivell més alt de submarinisme recreatiu, amb més de 4 especialitats, entre elles l’ Stress & Rescue, React Right i més de 50 immersions registrades. Si estàs considerant ser Instructor SSI en un futur, els teus primers passos han de ser aquests

Programa Crossover SSI. Fes el teu curs de professional SSI des d’altres agències

El programa Advanced Adventurer o el programa Advanced Open Water (o els seus equivalents d’altres agències) t’ajudaran en la teva formació com a instructor. Considera accedir a aquests programes per obtenir formació importantíssima abans de començar la teva carrera professional de busseig recreatiu

2

3

Les especialitats de Stress & Rescue, React Right i Ciència del submarinisme, (o els seus equivalents d’altres agències) completen el teu quadre acadèmic, preparant-te per quan aconsegueixis 50 immersions, obtenint el més alt reconeixement com a bussejador recreatiu, el titol de MASTER DIVER SSI. La teva “festa de comiat” dels programes recreatius i el teu primer pas per iniciar la teva carrera com a professional de l’ensenyament del busseig recreatiu. Completa 4 o més especialitats i continua aprenent i disfrutant del centre de submarinisme Aquàtica Illes Medes i SSI.

4

5

AQUÀTICA ILLES MEDES - ITR # 711215

PARATGE CAMP DE L'ARBRE S/N (CAMPING LES MEDES)

17258 L’ESTARTIT - GIRONA

SPAIN

WWW.CURSOSDEINSTRUCTORDEBUCEOSSI.COM - INFO@AQUATICA.CAT - WWW.AQUATICA.CAT

+34 972 750 656 - +34 609311133